NAS Sailing Centar

O nama ... ukratko

Mogli bismo reći da je sve počelo 2014. godine kad se višegodišnja ideja o osnivanju jedriličarskog centra pretvorila u stvarnost. Ali počeci zapravo sežu godinama unatrag. U vrijeme klupskih i samostalnih jedrenja, različitih regata i oceanskih plovidbi u kojima su se skupljale milje, tukli valovi, mijenjale posade i brodovi i zbrajali vjetrovi i nevere.

Kalili su se zanat i jedriličari koji su svoje znanje i ljubav prema moru i jedrenju odlučili podijeliti sa svima onima koji vole more; s već iskusnim jedriličarima, onima koji iza sebe imaju tek prve korake na palubi, ali i onima koji sanjare o svom prvom vjetru u jedrima koja ih vode na pučinu. Negdje u vremenu između želje i te odluke nastao je upravo NAS - North Adriatic Sailing Center.

Osnovan i utemeljen na iskustvu, pokrenut s entuzijazmom i ljubavlju, NAS okuplja četiri iskusna skippera i moreplovca koji su voljni sve svoje znanje i iskustvo podijeliti s vama kako bi učinili prve korake na jedrilici, dodatno poboljšali svoje znanje i vještine u jedrenju ili potpuno profesionalizirali jedriličarske vještine i postali pouzdani skipperi svojim članovima posade.

Upoznaj naše skipere - voditelje tečajeva.


Newsletter #LearnSailEnjoy

#LearnSailEnjoy Newsletter šaljemo najviše 1X mjesečno.


Kontaktiraj NAS

NAS Sailing Center
Obala 21
51521 Punat, otok Krk
E: info@nas.com.hr
E: agencija@nas.com.hr (B2B)
M: +385 98 18 66 798

ABRIVA d.o.o. | Braće Monjac 9 | 51000 Rijeka