Tečaj jedrenja
na jedrilici Salona 45

Savladaj osnove jedrenja

Osnovni tečaj, napredni tečaj i skiper trening

Najam jedrilice
Salona 45

 

Ljetni tečajevi 2018
Tečaj jedrenja za djecu i odrasle

 

Uči, jedri, uživaj...

Tečajevi jedrenja ili ostale NAS usluge možemo organizirati u više dana ili vikenda, a sve u skladu sa vašim slobodnim vremenom. Za detalje pošaljite upit.

Zašto NAS?

Punat na otoku Krku jedno je od najpogodnijih mjesta na Jadranu za cjelogodišnje učenje prvih jedriličarskih koraka s obzirom na to da je odmak prema pučini gotovo uvijek praćen vjetrom u jedra.

Tečaj jedrenja
Tripadvisor review

"Excellent coach, very good sailing boats."MARIUS H. "I was taking daily courses with NAS Sailing and it was really great experience. Great offer and friendly approach with professional instructors."WERTSMITH2 "This was my first time on a sailing yacht and I was not sure if sailing was something I would enjoy. Yes, I fell in love with sailing..."DIANA H.

Zašto tečaj jedrenja održati na Kvarneru?

Nakon što iskustvu naših instruktora pridodamo blizinu Zagreba, Ljubljane i ostalih europskih gradova, lako ćemo zaključuti kako NAS Sailing Centar ima sve što je potrebno...

Najam jedrilice iz marine Punat

Najam jedrilice iz Punta kao polazne luke već je dugi niz godina izbor mnogih jedrliličara. Naša Salona 45 za najam (sa ili bez skipera) idealna je za vaš ljetni odmor kojeg možete ...

Ponudite Vašim gostima Aktivan odmor - postanite NAS partner
(turističke agencije, iznajmljivači ...)

Kontaktiraj NAS

NAS Sailing Center
Obala 21
51521 Punat, otok Krk
E: info@nas.com.hr
E: agencija@nas.com.hr (B2B)
M: +385 98 18 66 798

ABRIVA d.o.o. | Braće Monjac 9 | 51000 Rijeka