Tečajevi jedrenja

GOPR0120

Godine iskustva u profesionalnom jedrenju s različitim posadama i na različitim brodovima temelj su vrhunskog tečaja osnovnih i naprednih jedriličarskih vještina. Ovisno o Vašem dosadašnjem iskustvu u jedrenju, nudimo Vam mogućnost da naučite jedriti kao potpuni početnik ili, ako već poznajete osnove jedrenja, da steknete neka nova iskustva i naučite nove tehnike i tako poboljšate svoje jedriličarske vještine.


 

Osnovni tečaj

Sastoji se od četiri dana jedrenja i teorije koji mogu biti odrađeni u istom tjednu ili kroz dva vikenda. Sve po dogovoru i mogućnostima. Tečaj je namijenjen svima onima koji žele naučiti osnove upravljanja jedrilicom.

Napredni tečaj

Sastoji se od 6 do 9 dana jedrenja i teorijske nastave koji mogu biti odrađeni u nizu ili kroz nekoliko vikenda. Tečaj je namijenjen svima koji imaju određeno predznanje ili završeni osnovni tečaj.

Tečaj genaker/spinnaker

Jednom kad savladate osnove jedrenja s genakerom i spinakerom zavoljeti će te i jedrenje niz vjetar. Osim toga, većina suvremenih jedrilica postižu prave adrenalinske brzine jedreći niz vjetar.

 


 

Regatni tečaj

Sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela. Pravila regatavanja i finale kroz sudjelovanje na lokalnoj ili klupskoj regati.

Skiper trening

Ukoliko želite iznajmiti charter jedrilicu ili planirate kupnju većeg broda, nudimo Vam praktičan trening savladavanja osnovnih i naprednih nautičkih vještina.

Navigacijski tečaj

Navigacijsko jedrenje je namijenjeno svima koji žele otići korak dalje u jedrenju. Nakon sto ste savladali tehnike jedrenja, navigacijski tečaj vas uvodi u nove dimenzije doživljaja broda.