Ponuda

Jedreći godinama različitim morima što poslom što u slobodno vrijeme, ali uvijek s jednakim guštom i žarom, shvatili smo da na našem dijelu Jadrana nedostaje upravo to – mjesto i ljudi koji će znanje i iskustvo u jedrenju s istim takvim guštom prenijeti svima koji vole more i vjetar u jedrima.

Sigurni smo da svatko može naučiti jedriti osjećajući pučinsku harmoniju vjetra i mora na jedrilici te smatramo da bi ljepota jedrenja trebala biti dostupnija svim zaljubljenicima u more ne svodeći ga time na isključivo sportsku i komercijalnu odnosno sezonsku djelatnost i aktivnost. S jedne strane iznimno umirujuće i zavodljivo, jedrenje itekako može postati uzbudljivo i zahtjevno iskustvo koje traži iskusnog i spretnog skippera.

Bez obzira na prethodno iskustvo, ali sigurni smo – uz nemalo ljubavi prema moru, uz NAS možete naučiti osnove jedrenja, usavršiti svoje jedriličarske vještine ili postati stručan i siguran skipper svojoj posadi. Saznajte više o svakoj od sljedećih aktivnosti koju organiziramo te nam se slobodno javite kako bi vam pružili više detalja i informacija o različitim tečajevima.

tecajevi jedrenja (1)-page-001
Dozivljaj jedrenja-page-001
Dnevni najam1-page-001
Team building-page-001
tradicionalno jedrenje1-page-001